Facebook Beğendiğim Sayfaları Nasıl Bulurum?

Facebook Beğendiğim Sayfaları Nasıl Bulurum?

Facebook beğendiğim sayfaları nasıl bulurum? Facebook, 4 Şubat 2004 senesinde Mark Zuckerberg tarafınca kurulan bir sosyal paylaşım ve haberleşme platformudur. Kuruluşunun ardından geçen bunca zaman sonra bile popülerliğini kaybetmemiş nadir sosyal paylaşım platformları arasındadır. Facebook'un bu kadar çok sevilmesi ve ilgi görmesinin arkasında elbette ki her platformun kullanıcılara sağlayamadığı özellikleri bünyesinde barındırmasından kaynaklanır.

 

Bunlardan biri ise; kullanıcıların birçok alanda hitap ettiği kişilere özel sayfalar açabilme özelliğidir. Facebook'ta kişilere ve kitlelere hitap eden binlerce sayfa bulunur. Bu sayfaları beğendiğinizde ise siz de onların takipçisi ve destekçisi olursunuz. Aynı zamanda sayfanın yapmış olduğu paylaşımları akışınızda görebilir, beğenebilir, yorum yapabilirsiniz. Hatta dilerseniz paylaşımları profilinizde tekrar ( repost ya da alıntılayarak ) paylaşabilirsiniz.

 

Dilerseniz siz de bir sayfa açabilir, duygu ve düşüncelerinizi bu sayfa aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Bu sayfaları ticari amaçlar doğrultusunda da kullanabilirsiniz. Tabi bu özellikler Facebook'un sadece bir kaç özel yanını kapsamaktadır. Uzun süredir Facebook kullanıcıysanız, muhtemelen daha öncede birçok sayfayı ziyaret etmiş ve beğenmişsinizdir.

 

Bu zaman diliminde beğenmiş olduğunuz sayfalar güncellenmiş veya içeriği değiştirilerek ilginizi çekmeyecek hale getirilmiş olabilir. Bu sebepten ötürü bu gibi sayfaları listenizden temizlemek istiyor olabilirsiniz. Peki, Facebook'ta beğendiğim sayfaları nasıl bulurum;

 

İlk olarak hesabınıza girişinizi yapın,

Hesabınız üzerinden ana sayfanıza geçiş yapın,

Ana sayfanıza göre sol üst köşede bulunan " keşfet " kısmına tıklayın,

Burada açılan " sayfalar " seçeneğine tıklayın,

Açılan bölümde beğendiğiniz tüm sayfaları görüntüleyebilirsiniz.

Yukarıdaki işlem basamaklarını takip ederek dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilir ve açılan bölümde artık hoşunuza gitmeyen birçok sayfayı beğeni listenizden kaldırabilirsiniz.

 

Facebook Beğendiğim Sayfaları Bulunamıyor Sorunu Nedir?

Yukarıda bahsi geçen işlem basamaklarını yapmanıza rağmen halen daha sayfaları görüntüleyemiyorsanız, muhtemelen uygulamanın eski bir sürümünü kullanıyor olmalısınız. Bu sorunu çözmek adına telefonunuzun mağazasına gidip uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

 

Uygulamanın özelliklerini aktif bir şekilde kullanabilmek için sürekli bir şekilde güncellemeleri takip edin ve uygulamanızı güncelleyin. Sorununuz güncellemeye karşın devam ederse uygulamayı mobil cihazınızdan silin ve tekrar yükleyin.