Smm Panel Script

Smm Panel Script

SosyalReklamci Bayilik Paneli

Müşterilerinize Kendi Panelinizden Satış Yapın!

 

Kendi panelinizi kurarak müşterilerinize SosyalReklamci servislerini satabilir. Bu satışın üzerinden gelir elde edebilirsin!

 

Kendi logonu, kendi tasarımını yaparak müşterilerine özgün bir panel üzerinden satış yapabilirsin.

Kendi panelinde istediğin SosyalReklamci servisini istediğin komisyonla satabilirsin.

Neredeyse tüm ödeme yöntemlerini paneline entegre ederek hızlı bir şekilde satışa başlayabilirsin.

Müşterilerine "Destek" bölümünden anlık olarak destek verebilirsin.

Satın almadan önce mutlaka bayilik paneli sözleşmemizi okumalısın!

 

Bayilik Paneli Sözleşme Ve Bilgilendirme! (Satın Almadan Önce Mutlaka Okuyun)

Sözleşmeyi kabul etmemeniz durumunda lütfen satın alım gerçekleştirmeyin.

 

Satın aldığınız bayilik paneli 17 farklı temadan oluşmaktadır ve görünüm bakımından SosyalReklamci panel ile bir bağlantısı yoktur.

Sitenizin tasarımsal kodlamasını kendiniz Admin panelinde bulunan editörden yapabilirsiniz.

Satın alacağınız bayilik panelinde tarafınıza herhangi bir sunucu bilgisi verilmemektedir. Sadece yönetim paneline sahip olursunuz.

Satın alacağınız panel alan adını içermez. Alan adını siz satın alırsınız.

Satın alacağınız bayilik panelinde herhangi bir ödeme yöntemi eklenmemiştir. Başvuruları satın alan kişi tarafından ilgili kuruma (Paytr vb.) yapılması gerekmektedir.

Eğer bayilik panelinizin ödemesi gecikirse iki iş günü içerisinde siteniz dondurulacak, 15 gün sonunda ise site verileriniz otomatik olarak silinecektir. Bu verilerin geri getirilmesi mümkün değildir.

Satın alacağınız bayilik panelinin müşteri arayüzünde herhangi bir SosyalReklamci logosu ya da markası belirtilmez. Müşterileriniz tamamen özgün bir panel ile karşılaşırlar.

SosyalReklamci üzerinden alınan bayilik paneli sadece ve sadece SosyalReklamci üzerinde bulunan servisleri sitelerine ekleyebilir. Başka bir site API bağlantısı kullanmak mümkün değildir.

Satın alınan bayilik panelinde satacağınız SosyalReklamci servislerinde istediğiniz kadar komisyon koyabilirsiniz.

Yapacağınız satışları SosyalReklamci üzerindeki hesabınıza API anahtarı ile bağlayıp, müşterilerinizin verdiği her siparişte SosyalReklamci üzerindeki hesabınızdan bakiyesi kesilecektir.

Paneliniz üzerinde manuel olarak iptal edeceğiniz, tamamlayacağınız vb. gibi sipariş güncellemeleri sadece satın alacağınız bayilik paneline etkisi olur. SosyalReklamci üzerindeki herhangi bir siparişinizi güncellemezsiniz!